Csoportos hatha jóga

A hatha szó jelentése nap és hold. Kifejezi az aktivitás és a passzivitás helyes arányát. Ez az elv érvényesül az ászanagyakorlás során is a csoportos kezdő hatha jóga órák során.

A hatha jóga segíthet fenntartani és visszaállítani testünk egészséges, harmonikus működését, hozzájárulhat lelki egyensúlyunkhoz. A jóga elsődleges célja pedig az emberi lét teljességének, legmagasabb minőségeinek megtapasztalása.

A hatha jóga gyakorlása során szisztematikusan átmozgatjuk az egész testet, és egy olyan elfogadó, kíváncsi szemlélődéssel fejlesztjük a mozgáskészségünket, képességeinket, amely sohasem kívánja meg tőlünk testi-lelki határaink feszegetését. A fejlődés ilyenkor spontán és észrevétlen, az ászanák helyes (de nem feltétlenül látványos, tökéletes) kivitelezéséből adódik.

A jóga helyes gyakorlása nem az ászanák tökéletes kivitelezését jelenti, hanem elsősorban életminőségünk és kapcsolataink javulásában, általános (fizikai, mentális, spirituális és szociális) jólétünk növekedésében mutatkozik meg.

A csoportos hatha jóga órák 90-100 percesek, és alkalmanként 1.800,- Ft-ba kerülnek. Bérlet vásárlása esetén 10 alkalom 16.500,- Ft.

Mi a jóga?

A jóga az elme igába hajtása.

Mi a jóga?

A jóga önismereti tapasztalati tudomány.

Mi a jóga?

A jóga szamádi.

Testpozitív tér

1145 Budapest, Torontál u. 23-25. (Kapucsengő: 4)

Kapcsolat

Jelentkezz be programjaimra, vagy érdeklődj üzenetben!

12 + 15 =

adatvédelmi tájékoztató  |  vásárlási feltételek