Irodai jóga, menedzser jóga

Az irodai jógát azoknak a vállalkozásoknak ajánlom, ahol a dolgozóikra nem csupán emberi erőforrásként tekintenek, hanem a teljesítőképesség növelésén túl nagy hangsúlyt helyeznek csapatukban a harmonikus együttműködés fenntartására, és megbecsült beosztottjaik, alkalmazottaik testi-lelki jólétére a munkahelyen és azon kívül is.

A gyakran alig 20-30 perces kompakt gyakorlatsorok megfelelő összeállítása megújítja a környezetünkhöz való viszonyukat is, emellett pedig felfrissíti a testet és az elmét, kiegyensúlyoz és gyógyít.

Az egyéni menedzser jóga a hatékony, dinamikus és kiegyensúlyozott vezetői működés elősegítője. Egy olyan személyre szabott 60 perces egyéni mozgás- és légzésprogram, amely javítja az életminőséget, felfrissít, oldja a stresszt, ezáltal növeli a szellemi teljesítőképességet és a rezilienciát.

A civilizációs ártalmakat kompenzáló csoportos irodai jóga órák során a modernkori fizikai és mentális jólétet erősen megnyirbáló ülő életmód és a stressz kezelésére koncentrálunk.

Valamennyi irodai jóga szolgáltatás kiváló motivációs eszköz, a munkahelyi wellbeing elengedhetetlen eszköze, amelyből mindkét fél, a vállalat és a dolgozók is profitálnak.

Az irodai és menedzser jóga alkalmak igény szerint lehetnek 20, 30 vagy 45 percesek. Áruk minden esetben egyéni megállapodás tárgyát képezi.

Testpozitív tér

1145 Budapest, Torontál u. 23-25. (Kapucsengő: 4)

Kapcsolat

Jelentkezz be programjaimra, vagy érdeklődj üzenetben!

9 + 4 =

adatvédelmi tájékoztató  |  vásárlási feltételek