Jógaórák és más csoportos órák rendje A Tiszta Forrás Központban

A tiszta forrás központ Budapesten található, Zugló egyik jól megközelíthető, mégis természetközeli, zöldövezeti részén. Maga a jógaterem 9 fős, így a gyakran személytelen, edzőtermi környezet helyett itt egy hangulatos, intim térben jógázhatsz, és még a csoportos órákon kiemelt figyelmet kaphatsz.

A Tiszta Forrás Központban heti két alkalommal van lehetőség csoportos hatha jóga gyakorlásra, továbbá minden hétköznap reggel. Emellett egyéni jóga és mozgásterápiás foglalkozásra is van lehetőség. A csoportos órák 90 percesek, az egyéni órák 60-90 percesek. Lehetőség van továbbá 20, 30 és 45 perces (igény szerinti) irodai jóga időpontok egyeztetésére.

7:00-8:30 Morning hatha yoga group for expats

 

7:00-8:30 Csoportos hatha jóga

18:00-19:30 Csoportos hatha jóga

7:00-8:30 Morning hatha yoga group for expats

7:00-8:30 Csoportos hatha jóga

18:00-19:30 Evening hatha yoga group for expats

7:00-8:30 Csoportos hatha jóga

Hatha jóga

A hatha szó jelentése nap és hold. Kifejezi az aktivitás és a passzivitás helyes arányát. Ez az elv érvényesül az ászanagyakorlása során is. A hatha jóga segíthet fenntartani és visszaállítani testünk egészséges, harmonikus működését, hozzájárulhat lelki egyensúlyunkhoz. A jóga elsődleges célja pedig az emberi lét teljességének, legmagasabb minőségeinek megtapasztalása.

Expat yoga

The word hatha means sun and moon. It expresses the right balance of activity and passivity. This is how a hatha yoga lesson balances the body and the mind.

Yoga may help to reset the healthy and harmonious operation of the body and the mind and also to experience the highest qualities and the wholeness of a human life.

Irodai jóga

Az irodai jógát kizárólag azoknak a vállalkozásoknak, akik dolgozóikra nem csupán emberi erőforrásként tekintenek, hanem a teljesítőképesség növelésén túl nagy hangsúlyt helyeznek csapatukban a harmonikus együttműködés fenntartására, és megbecsült beosztottjaik, alkalmazottaik testi-lelki jólétére a munkahelyen és azon kívül is .

Egyéni jóga

Az egyéni jógát azoknak ajánlom, akik egy meghatározott egészségügyi probléma kezelésére keresnek kiegészítő gyógymódot, vagy szeretnének egy intimebb, megnyugtató környezetben ismerkedni a jógával, ahol különleges odafigyelésben lehet részük. Az egyéni jóga során testre szabottan és nagyon tudatosan történik az óra anyagának összeállítása

Mi a jóga?

A jóga az elme igába hajtása.

Mi a jóga?

A jóga önismereti tapasztalati tudomány.

Mi a jóga?

A jóga szamádi.

Jelentkezz be órára!

Melyik napon szeretnél órára jönni?

2 + 2 =

A Tiszta Forrás Központ

1145 Budapest, Torontál u. 23-25.

Kapucsengő: 4 | Telefon: +36 (20) 920-3364 | Email: eva.bach@atisztaforras.hu

Kapcsolat

Jelentkezz be programjaimra, vagy érdeklődj üzenetben!

14 + 7 =

adatvédelmi tájékoztató  |  vásárlási feltételek