Erdőfürdő – Shinrin Yoku

A Shinrin Yoku, más néven erdőfürdő egy évezredes gyökerekre visszatekintő, mégis viszonylag új, tudományosan is alátámasztott stresszoldó, önismereti és meditációs technika, amely a tudatosság és az éberségmeditációs technikák egyik bölcsőjéből, Japánból ered.

Napjainkban, amikor a hétköznapi életünket gyakran a természettől távol, attól elszakadva, rohanó városi környezetben éljük, különösen nagy szükségünk lehet a természet testet-lelket gyógyító, megnyugtató, egyensúlyt és harmóniát teremtő erejére. A Magyarországon még szinte ismeretlen, teljesen vallásfüggetlen Erdőfürdőzés immár világszerte használt és elismert módszer, amely segít újra kapcsolódni a természethez, ahová igazán tartozunk. A 2,5 órás együttlét során során újra önmagadra találhatsz, és felismerheted magadban azt a csodálatos és intuitív természeti lény, aki valójában vagy. Az erdő segítségével megszabadulhatsz a rohanó városi élet belső zajától és a stressztől.

Egy olyan különleges találkozásra hívlak tehát, ahol az ember és a természet többé nem idegenek egymás számára, hanem áthatja ezt a kapcsolatot a kölcsönösség, a támogató elfogadás és a béke.

Sinrin Yoku programokat az Európai Erdőterápiás Intézet képzésének hallgatójaként a módszer egyik első hiteles hazai képviselőjeként vezetek.

Az erdőfürdő alkalmak általában 2,5 órásak. A program részvételi díja 6 000Ft, rosszindulatú daganatos megbetegedésben, SIBO, hisztamin intolerancia, Crohn és IBS betegségben érintetteknek indokolt esetben kedvezmény kérhető.

A résztvevők száma korlátozott, ezért a jelentkezés 3 000 Ft helyfoglaló befizetését követően válik érvényessé, amelyről részletes tájékoztatást a regisztrációt követően fogok küldeni.

A természet vagyok

Gyakran elfelejtjük, hogy mi magunk is a természet vagyunk. A természet nem valami tőlünk különálló dolog. Ezért amikor azt mondjuk, hogy elvesztettük a kapcsolatunkat a természettel, akkor valójában az önmagunkkal való kapcsolatot vesztettük el. (Andy Goldsworthy)

Csodaszarvas

És az ő szarvuk ajtón be nem térhet, csak betér az völgyekbe; karcsú testük gúnyában nem járhat, csak járhat az lombok közt; a lábuk nem lép tűzhely hamujába, csak puha avarba; szájuk többé nem iszik pohárból, csak tiszta forrásból. (Bartók Béla: Cantata profana)

Testpozitív tér

1145 Budapest, Torontál u. 23-25. (Kapucsengő: 4)

Kapcsolat

Jelentkezz be programjaimra, vagy érdeklődj üzenetben!

6 + 9 =

adatvédelmi tájékoztató  |  vásárlási feltételek